Home » Bestellen en retourneren

Bestellen

Als je supplementen wilt bestellen, dan kan dat via deze website.

Als je op werkdagen uw bestelling voor 15:00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we de supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen in huis.

Bezorgen

Voor het verzenden van je pakket werkt 24/7Healthy samen met DHL en PostNL.
Met track & trace kun je de status van je bestelling op elk moment controleren.

Retourneren of ruilen. 

Wanneer je na ontvangst van je bestelling besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heb je daar tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd voor. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling op te sturen als retour. De producten dienen ongeschonden te zijn als je deze besluit te retourneren.

Je kunt het pakket retourneren naar het volgende adres:

24/7 Healthy

Spanjaardstraat 76
4331 ES Middelburg

Verzendkosten die in rekening worden gebracht bij het retourneren van pakketten, worden door 24/7 Healthy niet vergoed en zijn voor je eigen rekening. Voor een brievenbuspakket betaalt u gemiddeld € 3,95 en voor een normaal pakket een bedrag van € 6,95. Indien de producten beschadigd of de verpakking geopend is, kan de retour niet worden vergoed. 

Om je retourzending op de juiste manier te kunnen verwerken, is het noodzakelijk dat je het pakket eerst aanmeldt. Dit kan je gemakkelijk doen door contact op te nemen met onze klantenservice, via 06-54255273.

Bel ons eerst even

Voordat je het pakket retourneert, dient u eerst het pakket aan te melden. Pakketten die niet aangemeld zijn kunnen helaas niet retour aangenomen worden.

Je kunt het pakket gemakkelijk vooraankondigen door contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer 06-54255273.

Geld terug of ander product

Als je een product terugstuurt, ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten om te ruilen voor een ander 24/7 Healthy product.