Home » Healy

Healy, altijd je therapeut bij je.

 

Iedereen wil zich gezond en goed voelen! Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenskwaliteit

 

Wat is de Healy?

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied.

De Healy is een klein draagbaar apparaatje van zo’n 5×5 cm dat je bedient via een app op je smartphone. Die app bevat alle programma’s.
Er zijn programma’s om te detoxen, pijnbestrijding, beter slapen, tegen migraine en afhankelijk van de versie die je hebt een heel uitgebreide reeks aan programma's.

 

Healy is een erkend medisch wetenschappelijk apparaat voor diverse klachten.

 

Wanneer je een programma kiest, haalt je smartphone de nodige frequenties op en stuurt deze naar het apparaatje. Vervolgens kan je Healy het programma zelfstandig draaien. Door constant met je lichaam te communiceren, ontvang je enkel die frequenties die je op dat moment nodig hebt.

 

Hoe werkt de Healy

Je kunt dit compacte en lichte apparaat via een clip op je kleding bevestigen of je draagt deze met een halsketting.

De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plak-elektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht.

De bediening gaat via een smartphone-app die je kunt downloaden. De communicatie met de Healy gaat via een Bluetooth-verbinding.

 

Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen.

 

De Healy is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

De Healy is op basis van de TimeWaver, een revolutionair apparaat voor frequentietherapie dat wereldwijd al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in medische praktijken en ziekenhuizen.

 

Herstel van de celmembraamspanning

Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het laten stromen van zwakke elektrische stroompjes in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères.

 

Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentie-therapie’ wordt genoemd.

 

Je werkt met de Healy in de volgende 3 stappen:

1- Selecteer op je smartphone je programma

2- Start het programma

Draag de Healy bij je en stuur deze aan door je smartphone

Gezondheidsclaims Healy

Door de reguliere geneeskunde wordt de Healy erkend voor de behandeling van

 • Chronische pijn
 • Fibromyalgie
 • Skeletpijn
 • Migraine

en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals

 • Depressie
 • Angst
 • en bijbehorende slaapstoornissen.

Er zijn nog vele andere toepassingen waarvan de werking nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

Wel zijn er goede ervaringen met deze programma’s.

Wat is de TimeWaver

De TimeWaver is een analyse- en behandelsysteem dat gebruik maakt van natuurlijke trillingen, die bioresonanties worden genoemd.

De TimeWaver is de ‘Rolls Royce’ van de bioresonantie. Het is een Duits behandelsysteem, ontwikkeld door Dr. Marcus Schmiecke, die zowel Doctor in de Natuurkunde als in de Filosofie is

De TimeWaver is gebaseerd op recente inzichten uit de Quantumfysica.

Met de TimeWaver kunnen diepe energetische of psychische blokkades worden opgespoord en behandeld.

Elke cel, elk weefsel, elk orgaan heeft elektromagnetische eigenschappen met een eigen frequentie, waarvan de elektrische stroompjes kunnen worden gemeten. De fijnstoffelijke informatie van de fysieke, emotionele, mentale systemen worden getest op b.v ziekten, infecties, allergieën, tekorten, stress, emoties, toxische belasting, vitaminen, mineralen, hormonen, etc.

 

Tijdens de analyse en behandeling krijg je meer inzicht in de factoren die een rol spelen bij ziekte en gezondheid en wat nodig is om de balans weer te herstellen. Stapsgewijze worden er een aantal inzichtelijke analyses gemaakt en laat de TimeWaver snel en effectief zien hoe je tot een betere, gezonde balans kunt komen.

Wat is frequentietherapie

Elk lichaamsdeel, elk orgaan en elke cel straalt energie uit. Dit geldt ook voor virussen, bacteriën, pollen etc. Iedere stof heeft zo zijn eigen kenmerkende karakter. Dit individuele energetische karakter wordt ook wel het "frequentiespectrum" genoemd.

Via dit frequentiespectrum communiceren de cellen met elkaar. Dit gebeurt via lichtflitsen (biofotonen). In een gezond lichaam functioneert deze informatie uitwisseling ongehinderd. Zo kan iedere cel en elk lichaamsdeel zijn functie goed uitvoeren.

Echter storende substanties als gifstoffen, bacteriën, parasieten, elektrosmog, kleur- en smaakstoffen etc. werken op het lichaam in en verstoren de communicatie.

 

Zodra de normale communicatie tussen cellen verstoord is, wordt het functioneren van de cellen gehinderd. Uiteindelijk ontstaan hierdoor ziektesymptomen als pijn, allergie, concentratieverlies, chronische vermoeidheid etc.

Via de frequentie therapie worden de kenmerkende frequenties van de substanties getest. De lichaamseigen frequentie en eventuele afwijkingen worden vastgesteld, gemoduleerd en teruggegeven aan de patiënt.

Hierdoor kunnen de cellen via het frequentiespectrum weer ongehinderd communiceren en neemt u afscheid van uw klachten. Dit alles gebeurt pijnloos en zonder bijwerkingen.

Ben je geïnteresseerd wat de Healy voor jou kan doen?  
Wat is bioresonantie

Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Volgens de beoefenaars van bioresonantie kan deze verstoring met bioresonantie-apparaten worden vastgesteld. Afhankelijk van de richting van bioresonantie kan een verstoring hersteld worden met bioresonantie-apparatuur, bijvoorbeeld door specifieke trillingen toe te dienen die tegengesteld zijn aan de schadelijke trillingen. Bron Wikipedia

Ervaringen met de Healy

In de Facebook groep Ervaringen staan veel ervaringen die Healy gebruikers gedeeld hebben.

Hier zie je een screenshot van één van die ervaringen

 

Mijn persoonlijke ervaring met de Healy

"Ik was sceptisch, maar wil nu niet meer zonder"

De Healy trok mijn aandacht omdat ik al ervaring had met bioresonantie en frequentietherapie. Maar de Healy is zo'n klein apparaatje, en een stuk goedkoper dan de bioresonantie apparaten die therapeuten gebruiken, daardoor was ik gezond kritisch in het begin. Nu gebruik ik de Healy dagelijks! 
Ik merk dat ik meer energie heb en een betere focus. 

 

Wat kost de Healy?

Groot assortiment programma's

De Healy is in verschillende programmagroepen verdeeld voor verschillende aspecten voor jouw gezondheid en welzijn, zodat je een beter overzicht hebt over wat Healy voor jou kan doen. Elke programmagroep bevat een lijst met programma's voor een specifiek toepassingsgebied.

Programmagroepen

 

 

 • Goudcyclus

De programma's zijn op het gebied van ondersteuning en preventie, herstel van negatieve invloeden, een optimale energiebalans, emotionele balans, welzijn en ontspanning.

 • Pijn/psyche

De 4 versies van de healy

De Healy is er in 4 versies, van uitgebreid tot mega uitgebreid.

 1. Healy Gold
 2. Healy Holistic Health
 3. Healy Holistic Health Plus
 4. Healy Resonance.

Toepassingsgebieden van de Healy 

Toepassingsgebieden van de Healy 

Fitness

 • Healy kan u bij het bereiken van uw sportieve doelen ondersteunen

Beauty

 • De Healy kan uw innerlijke en uiterlijke schoonheid bio-energetisch ondersteunen

Huid

 • De Healy kan uw huid met speciale gebruiksmogelijkheden bio-energetisch ondersteunen.

Pijn

 • Healy kan u oplossingen voor verscheidene plaatselijke, acute of chronische pijn bieden.

Bio-energetische compensatie

 • Bij de behandeling van talrijke stoornissen en overgang kan de Healy u door bio-energetische balansen ondersteunen.

Beschermingsprogramma's

 • De gebruiksmogelijkheden van de Healy kunnen u in veel opzichten bio-energetisch ondersteunen en beschermen.

Slaap

 • De Healy kan ertoe bijdragen om beter tot rust te komen en uw slaap te verbeteren

Geestelijk evenwicht

 • Healy kan u bij het in evenwicht brengen van angsttoestanden en depressies ondersteunen.

Leren

 • Healy kan u helpen u nog beter op examens en tentamens voor te bereiden

Beroep

 • De Healy kan u ondersteunen bij stress en sneller en beter te ontspannen.

Meridianen

 • Healy kan ertoe bijdragen de stroom levensenergie te verbeteren.

Chakra's

 • Healy kan u helpen uw energiecentra te activeren en te harmoniseren

Healy aanschaffen

De healy is niet in winkels te koop. Het is een product welke via social selling wordt verkocht. 

Je kan de Healy via ons kopen, we helpen je graag met de informatie welke versie voor jou geschikt is, we hebben praktische tips en we helpen je met het bestelproces en als je de Healy hebt ontvangen krijg je tips hoe je de Healy het beste kunt gebruiken.

 

Ben je geïnteresseerd wat de Healy voor jou kan doen?