Home » Review werkt de Healy echt zo goed?

Review: werkt de Healy echt zo goed?

Hierbij onze persoonlijke ervaringen met de Healy.

Dit zijn de ervaringen die we zagen op Facebook

Zo staan er nog vele ervaringen in de Facebook gebruikers groep

Deze ervaringen hebben ons getriggerd, als zoveel mensen positieve ervaringen delen, dan zal het wel een goed apparaat zijn.

Dat gaf voor ons de doorslag, baat het niet dan schaad het niet.

 

Wil je ook toegevoegd worden aan deze Facebook groep, zodat je zelf alle ervaringen kunt lezen? Geef dat dan even aan ons door, dan voegen we je toe.

Mijn persoonlijke ervaring:

Om eerlijk te zijn zit ik zelf lekker in mijn vel, heb geen lichamelijke klachten, beweeg voldoende, eet gezond. Was dus echt benieuwd wat de Healy kon toevoegen aan mijn fysieke en mentale gesteldheid.

In het begin was het even wennen om met de Healy aan de slag te gaan, degene die de Healy aan mij via social selling 'verkocht' heeft, had een analyse gedaan via de resonance, daar kwam uit dat ik met de volgende programma's het beste resultaat zou behalen:

De eerste keer is het even zoeken hoe je het beste de Healy aan kunt zetten en de polsbandjes aan kan doen, daar zitten 2 snoertje van ongeveer een meter aan vast, die je vervolgens in de Healy vastmaakt. 
De eerste dag heb ik 3 programma's gedraaid, de 2 aanbevolen programma's vanuit de resonance en het extra toegevoegde programma Bioenergetic boost, een programma om je immuunsysteem te versterken.

De eerste dagen merkte ik nog geen verandering, dacht ik. 
Tot ik erachter kwam dat ik met veel meer focus aan het werk was, ik liet mezelf niet meer zo afleiden zoals ik gewend was.
Daarnaast dacht ik altijd dat ik bruiste van de energie, nu blijkt dat ik dat als 'normaal' beschouwde, mijn energiepeil ligt nu nog hoger.

 

Ook hardlopen gaat beter en makkelijker dan dat ik het laatste half jaar deed, toen liep ik regelmatig rondjes van 5 kilometer en dat was genoeg.
Nu loop ik regelmatig het dubbele, 10 kilometer.

Mijn conclusie is dat ik dacht dat mijn fysieke en mentale gesteldheid goed tot zeer goed was, nu blijkt dat ik nog een level hoger ben gegaan. 
Mijn energie, uithoudingsvermogen en focus is verbeterd, ik maak af waar ik aan begin, en dat is terug te zien in de resultaten die ik als ondernemer bereik.

Kortom, werkt de Healy echt zo goed? Ja, ik wil geen dag meer zonder mijn Healy!

 

Ik help je graag zodat jij ook jij betere resultaten krijgt. 

Ruud Verschoor

 

Neem contact met me op: